На магистралном путу М-19, Подроманија – Соколац – Жљебови, отворена је нова, самоуслужна бензинска пумпа, „МК Петрол“ која нуди богату понуду квалитетног горива (Евро 5 дизел, адитивирани дизел са Евро 6 перформансама, Бензин премијум 98) по супер цијенама уз могућност додатних попуста уз услуге самоточења горива и „LPG”. Квалитет и поузданост, како кажу у овој фирми, гарантује европска компанија Петрол, која иза себе има препознатљиву традицију, дугу преко седам деценија. Сва расположива горива имају потребне цертификате о квалитету и поријеклу, што гарантује уштеду новца и продужетак трајања мотора. Пласман поменутог, висококвалитетног горива јединствен је на нашим подручјима.

Тврде да ће нова групација оправдати повјерење својих потрошача, а као примјер друштвено одговорног пословања уручили су прву донацију намјењену установама од великог значаја за нашу локалну заједницу. Бонове у вриједности од по 500 КМ донирали су соколачком Дому здравља “ Др Љубомир Ћеранић“ и ЈУ Центру за социјални рад „Соколац“.

Истичу, да се надају да ће њихов примјер слиједити и други пословни субјекти.

Поред пословнице у Сокоцу, „МК Петрол“ покренуо је сувласничку фирму исте дјелатности, самоуслужну бензинску пумпу „М Петрол“ која се налази у Источном Сарајеву.

Рођена 3. јула 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. Године 2015. дипломирала на Филозофском факултету на Палама, одсјек Журналистика, те стекла звање дипломирани новинар. Од 2016. године запослена као новинар у "Инфо центру" Соколац.