Предраг Пајевић бржи од судије (ВИДЕО)

Аутор: Славиша Вукашиновић

0

ОФК ,,Гласинац 2011″ је и у другом покушају био успјешан и остварио максималан учинак на отварању сезоне. Након Стакорине пред Сокочанима је јуче на ,,Бари“ поклекло и Јединство из Бродца.

Остварили су побједу Сокочани много теже него што се очекивало, и поред неубједљиве игре. Након првог дијела који је завршен без погодака, гости су се први радовали, у наставку, тачније у 53.минуту када је несмотреност домаће одбране искористио Крсмановић и послао лопту у мрежу.

Гласинац стиже до изједначења након оправдано досуђеног казненог ударца у 71.минуту, прецизан са 11 метара био је Шука. И када су сви очекивали да ће се овај сусрет завршити без побједника у зауставном времену на сцену је ступио Предраг Пајевић и лијепим поготком главом донио велику радост своме тиму.

Оба тима су утакмицу завршили са по 10 играча, након што су искључени Демоњић (Јединство) и Витомир (Гласинац).

ОФК „ГЛАСИНАЦ 2011“ СОКОЛАЦ – ФК ,,ЈЕДИНСТВО“ БРОДАЦ
2:1 (0:0)

Друга лига ФС РС – исток
Сезона:
2020/2021
Коло:
II
Стадион:
„Бара”

СУДИЈЕ:
Лакић Горан (Брчко)
Тадић Милан (Пале)
Ђурић Рајко (Вишеград)

ДЕЛЕГАТ:
Мршевић Предраг (Рудо)

СТРИЈЕЛЦИ:

0:1 Крсмановић Жељко (53′)
1:1 Шука Неђо (71′)
2:1 Пајевић Предраг (90+4′)

ОФК „ГЛАСИНАЦ 2011″

Ми.Пајевић, Пр.Пајевић, М.Пејановић, Витомир, Дебелногић, Крешталица (од 52′ Лиздек), Шука, Рајић, Ми.Вујичић, Поповац (од 52′ Деурић), А.Пејановић (од 60′ Милинковић)

ФК „ЈЕДИНСТВО

Гаврић, Митровић, Демоњић, Гвозденац, Оџаклић (од 92′ Симић), Ристић, Калајџић, Малетић (од 87′ Тојић), Ђукић, Јовановић (од 69′ Рачановић), Крсмановић