Након два мјесеца играња, 9. августа, завршен је рекреативни турнир у тенису који је почео почетком јуна. Мечеви су се играли у Сокоцу и у Видрићима, а на турнир за рекреативце и љубитеље тениса била су пријављена 24 такмичара.

Један од организатора рекреативног турнира „Соколац 2020“ Дејан Кезуновић, који је и побједник првог аматерског такмичења у финалу је савладао Миланка Пантића, који је такође учествовао у организацији турнира. Кезуновић је славио резултатом 6:3, 6:0.

Након успјешне организације и велике заинтересованости организатори су одлучили да организују нови турнир.

Усвојили смо сва позитивна искуства са тек завршеног турнира, а пошто имамо заинтересованих играча, одлучили смо се за организацију још једног, казао је Кезуновић.

Такмичење се одржава у организацији групе љубитеља бијелог спорта, а мечеви ће се као и до сад, играти на теренима у приватном посједу у Видрићима и на теренима Спортско–рекреативног центра „Бара“ у Сокоцу, када временски услови то дозволе.

На првом овогодишњем тениском турниру за рекреативце, који је трајао од 6. јуна до 9. августа ове године, одиграна су 64 меча, а за нови турнир већ су пријављена 32 такмичара.

Рођена 3. јула 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. Године 2015. дипломирала на Филозофском факултету на Палама, одсјек Журналистика, те стекла звање дипломирани новинар. Од 2016. године запослена као новинар у "Инфо центру" Соколац.