Комплетан Општински одбор Социјалистичке партије (СП) у Теслићу приступио је данас Социјалистичкој партији Српске (СПС) коју води Горан Селак.

У Теслићу је данас одржан састанак руководства Социјалистичке партије Српске са новоформираним Повјереништвом СПС за Општински одбор Теслић, након што је комплетан одбор на челу са предсједником Драгутином Шкребићем прешао из СП у СПС.

На састанку са делегацијом СПС коју предводи предсједник Горан Селак, разговарало се о наредним корацима, за шефа Повјереништва именован је доскорашњи предсједник ОО СП Теслић Драгутин Шкребић а договорено је и да ће Шкребић бити кандидат за начелника Општине Теслић испред Социјалистичке партије Српске.

„Немамо намјеру учествовати у кампањи сукобљених страна које предводе кандидати за начелнике испред СДС и СНСД него ћемо грађанима Теслића понудити развојни програм, бољи привредни амбијент и бољи живот за све грађане„, истакао је Драгутин Шкребић, након састанка са руководством партије.

Предсједник СПС Горан Селак поздравио је све нове чланове у Теслићу, те оцијенио да ће ова партија сигурно доћи до резултата који гарантује да ће СПС имати довољан капацитет и подршку да спроводи своје развојне политике и да буде конструктиван и корективан партнер свима који желе добро Теслићу и Републици Српској.

„У Теслићу очекујемо добре резултате, имамо вриједне људе и имамо јасан заједнички циљ, а то је развој и напредак Теслића. Ми позивамо на рад и заједничко дјеловање, окупљамо људе и причамо дјелима и резултатима. Велики број грађана широм Српске је препознао такву политику као исправну, а доказ за то је и Теслић“, поручио је предсједник СПС.