Фото: Б.Марковић

Група посланика Клуба Социјалистичке партије Српске у Народној скупштини Републике Српске разговарала је данас са начелником општине Соколац Милованом Бјелицом и сарадницима. Делегацију су представљали посланици Максим Скоко, Андреа Дорић и предсједник Горан Селак.

Начелник Бјелица је упознао госте са тренутном епидемиолошком ситуацијаом у општини Соколац, као и са реализованим активностима и плановима.

– Била ми је част и задовољство разговарати са посланицима Социјалистичке партије у Народној скупштини, предвођену господином Селаком. Током ове радне посјете разговарали смо о свим активностима које проводи локална управа, као и о тренутној епидемиолошкој ситуацији. Посланици су упознати са свим активностима везаним за социјални, економски и привредни развој наше локалне заједнице. Њихов долазак сматрам видом подршке свим резултатима које смо остварили, али и напорима који нас очекују у наредном периоду, казао је Бјелица.

Фото: Б.Марковић

Начелник Бјелица је истакао да је општина Соколац отворена за сарадњу са свим политичким партијама, па тако и са Социјалистичком партијом.

Посланик Горан Селак, истакао је да су видљиви резултати који су постигнути за вријеме мандата садашњег начелника и да подршка њиховог клуба неће изостати ни у будуће.

Фото: Б.Марковић

– Општина Соколац има јасан план даљег развоја. У то смо се увјерили и на данашњем састанку. Резултати су видљиви, а руководство општине Соколац и даље ће имати подршку Социјалистичке партије Републике Српске, додао је Селак.

Делегација посланика Социјалистичке партије Републике Српске претходно је посјетила општину Пале.