Поводом најрадоснијег празника рођења Богомладенца Христа, вјерном народу наше Романије, срећне Божићње и новогодишње празнике жели старјешина Цркве Романијске Лазарице са братством храма.

„Слава Богу на висини ,а међу нама људима мир и добра Воља.“

Више него икада међу нама је потребан мир Божији који једино може да се изгради добром вољом, то је и порука новорођеног Младенца Христа свијету свима нама и та порука траје.

Позивам вас браћо и сестре да имате снаге да опростите једни другима ,као што је и Богомладенац својим рођењем опростио свима нама, цијелом свијету, да се мир Божији зацари прво у душама нашим ,а онда и међу нам.

Позивам вас да се сви ујединимо око добра и побиједимо све што је лоше у нама да престанемо са међусобним свађама и подјелама већ да будемо браћа у Христу.

На све ово нас позива Богомладенац Христос који нам долази са неба,а на земљи сви они који најсветије свој живот положише за нас, да се ујединимо у добру кроз нашу цркву и празник рођења Богомладенца Христа.

Његово рођење нека нам донесе радост и мир у наше душе и наше домове, а тај мир нека дарује и свој завађеној браћи посебно нашој браћи у Црној Гори.

Да Богомладенац Христос умири и просвијетли разум свих нас да познамо свјетлост Његовог исинског спасоносног учења и Љубав Божију уселимо у срца наша да имамо љубави међу собом.

МИР БОЖИЈИ ХРИСТОС СЕ РОДИ !
ВАИСТИНУ СЕ РОДИ!

Рођена у Сарајеву 1987. године. Основно и средње образовање стекла у Сокоцу. Студије новинарства завршила на Филозофском факултету на Палама 2011. године. Новинарску каријеру започела 2012. у ЈП „Инфо Центар“ Соколац у коме задржала до 2014. године. Од јуна 2014. обавља послове самосталног стручног сарадника за односе са јавношћу у кабинету начелника општине Соколац.