Када је ријеч о маке уп трендовима, свако је годишње доба нова прича чија поглавља с узбуђењем откривамо.

Пред нама су нове идеје које ће освјежити изглед. Ова година, за разлику од претходне, прошла је с добро познатом паролом “мање је више”, па се да наслутити како ће маке уп лоокови ове јесени проћи у истом тону.

Ми смо за вас зато изабрали три беаутy производа са којима ове јесени нећете проћи непримијећено.

1. Сјај за усне

У тинејџерским данима био нам је то први маке уп додатак, а ове јесени враћа се на велика врата. Повратку ово беаутy производа највише ће се обрадовати жене које његују природан и свјеж изглед, али и све оне које желе да направе паузу од мат ружева. Предност овог козметичког производа јесте тај што пристаје свима, независно од боје косе или нијансе тена.

Приликом наношења сјаја можете да користите четкицу за усне умјесто апликатора, а како би оно изгледало још боље, можеш га комбиновати са оловком за усне. Ако желите да вам се сјај што дуже задржи на уснама, прије наношења направите пилинг са шећером и хидрирајте усне својим омиљеним балзамом.

2. Мат руменило

Иако ће ове јесени сјајеви засијенити мат ружеве, када је ријеч о руменилима, ствари се неће промијенити – мат ће и даље бити ИН! Овим производом можете истаћи контуре лица и увијек изгледати добро, ако знате наравно како га правилно нанијети. Савјетујемо да приликом наношења мат руменила користите квалитетану ћеткицу којом ћете добро изблендирати производ.

Прије но што га нанесете, одувајте вишак руменила са четкице, повуците два до три потеза на подручју испод јагодица и воила! Такође, приликом одабира нијансе обратите пажњу на нијансу тена: Свјетлијем одговарају ружичасте, наранџасте и боје брескве, док су за тамнији тен идеални рози и црвенкасти тонови.

3. Сјенке за очи у топлим јесењим бојама

Док смо овог љета носили лаганији маке уп, али и мање шминке генерално, коначно је дошло вријеме када се можете поиграти са сјенкама. Наранџаста, боја чоколаде и златна биће краљице сваког дневног лоока, али и оног за излазак. Свјетлијим очима више ће стајати наранџасте и љубичасте нијансе, док ће смеђооким дјевојкама одговарати златна и боја чоколаде.

Завршни додир маке-упа

Завршни додир маке-упа буде заокружите хигхлигхтером по жељи, а како би шминка била дуготрајна и постојана, не заборавите фиксатор.