АЦО ПЕЈОВИЋ: Треба да се дружимо, помажемо и волимо (ВИДЕО)

0

Један од најбољих музичких извођача данашњице, препознатљив по бројним хитовима, јединственој музици и шармантности Ацо Пејовић, наступио је трећег дана МОСИ „Соколац 2019“. Публика је имала прилику да ужива у још једном концерту за памћење, који су им поклонили организатори Игара.

Ацо Пејовић рођен је у Пријепољу, граду гдје су одржане прве МОСИ, прије педесет шест година.

– Због тога ми је још већа част што сам дио ове приче. Спортска надметња показују само ко је бољи у том такмичарском дјелу, али то треба да везује људе и помогне нам да превазиђемо баријере које постоје годинама на овим просторима. Вријеме је да неке ствари из прошлости заборавимо и преболимо, те да почемо да живимо нормалним животом. Овај живот кратко траје и не требамо га трошити на неважне ствари. Народ не смије да понови неке размирице и да дозволи, не дај Боже, поновне сукобе. Треба да се угледамо на МОСИ, дакле да се дружимо, помажемо и волимо – поручио је Пејовић.

У својој богатој каријери, имао је небројено музичких хитова, а публика је углас пјевала како нове, тако и оне, нешто старије. Пред сам почетак концерта открио нам је да ускоро припрема нешто ново.

– Од моје куме Александре Пријовић добио сам на поклон једну пјесму, а ускоро ћу радити на дуету, за сада не могу да откријем са ким. Имам и неколико готових пјесама, тако да биће доста новина – казао је он.

Рођена 28. августа 1989. године у Зеници. Основну школу и гимназију завршила у Сокоцу. Дипломирала је Новинарство 2013. године на Филозофском факултету Универзитета у Источном Сарајеву. У ЈП "Инфо центар" Соколац запослена од 2015. године. Тренутно обавља функцију главног и одговорног уредника.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име