Фото: Бојана Арбиња

Рукометаши Сокоца јуче су забиљежили двије значајне побједе. У првом сусрету са екипом из Пријепоља славили су резултатом 22:19, док су екипу из Пожеге савладали резултатом 18:13.

Тренер Сокочана Јован Боровчанин изразио је задовољство постигнутим успјехом, нагласивши да није очекивао овакав исход такмичења.

– Рукометаши из Пријепоља су једна од најквалитетнијих екипа, са дугогодишњом традицијом и истакнутим резултатима. Ипак, наша екипа је, на велико изненађење, успјела доћи до побједе, чиме нам је морал порастао за љествицу више. Нешто лакши нам је био сусрет са екипом из Пожеге, те смо први дан заокружили одлично – рекао је Боровчанин.

Фото: Маја Мирјанић

Јутрос, на утакмици за прво мјесто у групи, изгубили су од рукометаша из Берана резултатом 24:19. Домаћа екипа борила се снажно до самог краја, али није успјела остварити шансу за неку од медаља. Наставља се борба за што бољи пласман у коначном збиру.

Међу рукометашима из домаћег састава истакао се Ђорђе Радовић, а најпријатније изненађење Игара је Стефан Косорић, 2004. годиште, који чува мрежу соколачког тима.

Рођена 28. августа 1989. године у Зеници. Основну школу и гимназију завршила у Сокоцу. Дипломирала је Новинарство 2013. године на Филозофском факултету Универзитета у Источном Сарајеву. У ЈП "Инфо центар" Соколац запослена од 2015. године. Тренутно обавља функцију главног и одговорног уредника.