Четвртог дана поклоничког пута манастиру Острог ходочаснике је пратило невријеме и киша која је падала током цијелог дана. Лоше вријеме и пад температуре, отежали су пут ка манастиру Пива. Према ријечима Дејана Елеза, упркос лошем времену сви ходочасници су синоћ стигли до Пивског манастира, а данас их очекује пут до Видрована.

– Јучерашњи дан је био веома тежак. Пратила нас је киша и хладно вријеме са вјетром. Екипа ходочасника је прелазила пут без пауза. Лоше вријеме донијело је потешкоће, тако да је пар дјевојака пропустило јучерашњу етапу. Њима је пружена адекватна медицинска помоћ у Плужинама, након чега су нам се придружиле у манастиру Пива. Након кратког одмора у Пивском манастиру, данас настављу пут заједно са осталим поклоницима, казао је Елез.

У изјави за „Инфо радио“ Елез је истакао да их и данас чека етапа дуга око 45 километара, од Пиве до Видрована. Како каже освануло је сунчано јутро што ће олакшати пут током петог поклоничког дана.

Поклоници ће сутра у вечерњим часовима стићи под Острошке стијене, гдје ће се на празник Светог Василија Острошког Чудотворца, 12. маја поклонити моштима овог светитеља.

Рођена 3. јула 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. Године 2015. дипломирала на Филозофском факултету на Палама, одсјек Журналистика, те стекла звање дипломирани новинар. Од 2016. године запослена као новинар у "Инфо центру" Соколац.