Тројица Бањалучана ухапшена су због лупања кафића „Трач партy“ и премлаћивања његовог власника, а засад све упућује да је до инцидента дошло јер је један од осумњичених насилника био бијесан на – коцкарски апарат.

Откривају то извори „Независних“, блиски истрази, који додају да су због овог случаја ухапшени двадесеттрогодишњаци Драган Вукелић, његов презимењак Даниел, те Милан Бајић, али се истрага наставља, пошто се вјерује да је списак дужи.

Према незваничним сазнањима, младићи су у ноћи између суботе и недјеље сједили у овом кафићу у центру Бањалуке, док је један од њих био за апаратом за игре на срећу.

„Вјероватно је губио новац па је почео да лупа по апарату. Иако га је власник више пута опомињао, он није посустао“, истичу саговорници „Независних“.

Након тога им је, по истим изворима, газда кафића рекао да изађу напоље, али га младићи нису послушали.

„Када су напокон избачени, и чинило се да је ствар ријешена, они су се вратили са још неколико другова. Напали су и претукли власника, који има расјекотине и хематоме по тијелу, а затим су се окомили и на локал, на који су бацали камење. Разбили су предње излог-стакло, али и стакло на улазним вратима“, појашњавају наши извори.

Потом је, како сазнајемо, власник кафића отишао у Хитну помоћ, а нападачи, по свему судећи, на више страна.

„Њих двојицу, односно Вукелиће, полицајци су примијетили у Његошевој улици, а у међувремену је пронађен и Бајић“, каже наш саговорник.

Из Полицијске управе Бањалука јуче су саопштили да су три лица ухапшена због насилничког понашања и оштећења инвентара бањалучког кафића.

Претходно су, како се додаје, полицајци 5. маја, око 0.10 поступили по пријави у којој је наведено да су непозната лица уништила инвентар у угоститељском објекту и повриједила радника.

„Исте вечери, недуго након пријаве, идентификовани су, пронађени и ухапшени Д.В., Д.В. и М.Б, сви из Бањалуке“, казали су из полиције.