Марко Тодоровић, начелник Одјељења за финансије у општини Власеница, један је од двојице осумњичених да су у недјељу у раним јутарњим сатима из возила пуцали пушком и ранили пса у Власеници, незванично сазнају „Независне“.

У Полицијској управи Зворник потврђено је да су добили пријаву да су два лица из путничког возила ауди испалила један хитац из ватреног оружја који је погодио пса у власништву пријавитеља.

„Извршен је увиђај и о свему је обавијештен тужилац Окружног тужилаштва у Источном Сарајеву. Оштећени је пријавио два лица иницијала М.Т и М.Ј. да се могу довести у везу с овим догађајем“, рекли су нам у Полицијској управи Зворник.

Александар Ђурић, власник пса, испричао нам је да је ујутро устао и, када је отворио прозор, видио је два човјека како сједе у ауту те да је с мјеста сувозача била уперена пушку у његовом правцу.

„Кад сам се бацио на кревет, чуо сам пуцањ, након чега сам изашао испред куће и видио ауди 80 на неких 70 метара од своје куће. Касније се испоставило да су у ауту били начелник Одјељења за финансије у општини Власеница и предсједник ловачког друштва. Пуцали су у мог пса и ранили га“, испричао нам је Ђурић додајући да му није јасно зашто би то неко урадио с обзиром на то да је пас кућни љубимац о којем је водио рачуна и редовно га пелцовао.