Бјелица: Нисам човјек који ће борбу против власти претворити у борбу против Републике Српске (ВИДЕО)

0

У Сарајево морамо ићи са једним гласом, каже Милован Цицко Бјелица, потпредсједник СДС-а и начелник општине Соколац гостујући у емисији „1на1“ на АТВ-у.

„Међусобна оптуживања нису ничему водила, а без обриза на све ми морамо ићи у Сарајево са једним гласом, српским гласом и ту нема дилеме и алтернативе“, каже Бјелица за АТВ.

Бјелица каже да нису битне фотеље него одбрана српских националних интереса.

„Ако ће тражити неко алтернативу у посланицима СДС-а и осталих посланика који нису у актуелној већини у Представничком дому, грдно се вара. Ми морам доле ићи када је у питању одбрана српских националних интереса и грађана Српске са једним гласом, без обзира да ли ми били коалиција, морам заједно поднијети терет. Нису битне фотеље“, истиче потпредсједник СДС-а.

Потпредсјендик СДС-а каже да није човјек који ће борбу против власти претворити у борбу против Републике Српске.

„Ово што поједници раде, сигурно ће нанијети велику штету и Српској. Мене не може искључити неко из СДС-а. Ја сам свој живот и здравље уложио у странку. Добио сам највећа признања. Говедарица не зна више гдје се нашао. Он се није снашао у овој позицији и не само да је незрео, него је човјек недорастао овој позицији и не заслужује је“, каже Бјелица и додаје.

„Ми ћемо све учинити да се Скупштина СДС-а одржи у наредних неколико седмице. Ја сам био 10 година под санкцијам, све ми укинути и сад да један Говедарица одлучује о мојој судбини“, каже Бјелица.

Он истиче да је потребна критика власти, али мора бити са мјером.

„Морају се неке ствари амортизовати у Српској. Могу бити критике, али са мјером“, каже Бјелица.

Бјелица каже да предсједавајућем Предсједништва БиХ Милораду Додику бити много теже него у Бањалуци.

„Додику неће бити нимало лако, и лакше је му је много било у Бањалуци. Видите да не може да се постигне споразум ни око мандатара за Савјет министара и мислим да ће се то још развући. Сви они имају своје менторе, Комишић каже НАТО је број 1, зато је потребно српско једниство“, каже Бјелица за АТВ.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име