Иако волимо ниже температуре које нам дају прилику да покажемо своју вјештину слојевитог комбиновања, пред крај зиме све чешће нам понестане идеја шта обући.

Чини нам се да сваки дан изгледамо исто, умотани у омиљени пуловер и капут. Међутим, трик којим ћемо ријешити тај проблем и разбити досаду у ормару лежи у модним додацима.

Све што нам треба је занимљива торба, марама, украс за косу или комад статемент накита.

Откривамо пет начина како зачинити сваки оутфит и учинити га примамљивим!

Торба

Округле у облику лопте, троугласте или правоугаоне, на нама је да одаберемо торбу која нам се највише свиђа и кренемо у нови дан. Притом не морамо стати само на једној, можемо имати омиљени модел за сваки дан у седмици.

Каиш

Упечатљив каиш „носи“ цијелу комбинацију, исто као што и децентни каиш даје дашак елеганције и сензуалности када га необавезно намјестимо око струка.

Марама

Ношење марама је врло лукав начин да се цјелокупни изглед премјести из већ виђеног у оригиналан. Најбоље код тога је што не требате пазити на боје, чим шареније, тим боље!

Украси за косу

Када изостане и најмањи трачак инспирације за одијевање, једноставно обуците свој омиљени оутфит и ставите копчу, траку или неки од украса за косу. У трен ока ћете изгледати боље! Предност је додатно у томе што функционише савршено и на фризури која није баш тако савршена.

Накит

Копирати осамдесете и притом изгледати сјајно, много је лакше него што звучи. Наизглед једноличан оутфит претвориће се у профињени лоок уз неколико разних модела висећих минђуша или крупних наруквица.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име