У соколачкој улици Данила Ђокића број два, у петак је почела са радом нова дјечија играоница „Звончица“ која ће сигурно развеселити многе малишане и њихове родитеље. Приликом отварања велики број дјеце дочекали су аниматори из свијета омиљених цртаних филмова.

То је била прилика да се играју са Дизнијевим јунацима у својој средини и друже са „Патролним шапама“ на задовољство свих присутних. Сви посјетиоци играонице имаће прилику да уживају у разноликом садржају јер је простор намјењен дјеци свих узраста. У пријатном амбијенту вас очекује стручно, едуковано и љубазно особље. Потребу да дјеца уживају у свијету маште препознале су сестре Слађана Цвијетић и Снежана Шкобо. Снежа је по професији васпитачица и у сталном контакту са родитељима и дјецом препознала је потребу да малишани имају свој кутак и мјесто за разоноду.

Фото: Студио „Ella“

 – На велико задовољство свих нас, најмлађу суграђани су добили кутак за игру и љепше одрастање. Надамо се да ће родитељи да препознају наш ентузијазам као и вољу коју имамо, јер су најмлађи наша будућност. Оно што је посебно интересантно јесу садржаји од кутка намјењеног за бебе до лавиринта на два нивоа, тобогана, пењалица, љуљашки и мноштво играчака које ће најмлађи обожавати – рекла нам је једна од власница.

Фото: Студио „Ella“

Она је додала да је играоница опремљена са богатим едукативним материјалом и играчкама па ће у наредном периоду бити реализоване едукативне радионице, такмичарске игре те представе за дјецу.

Дјечија играоница „Звончица“ поред могућности дневне игре у временском периоду од 10-21 час , биће и мјесто за прославе рођендана. Док се дјеца забављају родитељи се могу одморити у пријатном амбијенту caffe Звончица.

Све додатне информације можете добити на број телефона 065/328-104.

Рођена 27. априла 1988. године у Сокоцу. Након основне школе и гимнaзије, на Факултету политичких наука у Бањалуци, завршила студије новинарства 2011. године. Магистар новинарства од 2015. године. Запослена у Инфо центру од 2012.године.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име