У суботу је одигран комшијски дерби у оквиру 14. кола Прве лиге Републике Српске за кошаркаше. КК “Соколац” је на свом паркету убједљиво савладао екипу “Славије 1996” из Источног Сарајева резултатом 96:61.

Сокочани су одлично отворили меч, о чему говори податак да су гости до првих поена дошли са линије слободних бацања и то у петом минуту сусрета. Прва четвртина је завршена резултатом 27:15 у корист домаћина. Гости су покушавали да се врате у игру у другој и трећој четвртини, када су смањили двоцифрену разлику, међутим одличном игром Марковића, Печенице, Окиљевића и Радовића домаћи састав стиче недостижну предност и заслужено слави са чак 35 поена разлике.

Соколац је овом побједом учврстио мјесто у врху првенствене табеле са 25 освојених бодова, колико има и Борац из Бања Луке.

У наредном 15. колу “Славија” ће дочекати паљански “Обилић”, док кошаркаши “Сокоца” одлазе на гостовање екипи “Студент Игокее” у Бања Луку.

Рођена 3. јула 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. Године 2015. дипломирала на Филозофском факултету на Палама, одсјек Журналистика, те стекла звање дипломирани новинар. Од 2016. године запослена као новинар у "Инфо центру" Соколац.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име