Фирма „Намјештај Стил“ већ дуже од деценије постоји на тржишту и продаје тапацирани и плочасти намјештај. Баве се и производњом плочастог намјештаја по мјери – кухиња по мјери, дневних, спаваћих и дјечијих соба, клизних/америчких плакара, полица, те купатилског намјештаја.

Према ријечима једног од власника Мирослава Ђукића, фирма „Намјештај Стил“ темељи се на породичном бизнису у ком заједно са братом Митром настоји да послује што боље. Упорност и заједништво је њихова највећа снага. Захваљујући великом броју задовољних купаца као и сарадњи са најквалитетнијим добављачима, њихов посао се шири из дана у дан.

– Фирма је почела са радом 2006. године. Први продајни салон отворен је на подручју Подроманије, а касније, како се посао развијао, јавила се потреба за отварањем још једног салона на Палама. Недуго затим, 2009. године, отпочели смо властиту производњу намјештаја. Кренули смо са скромним средствима и машинама, са само три запослена радника. Временом је посао растао, а данас наша фирма запошљава дванаест радника у продаји и производњи. Технологија је доста напредовала, као и машине за производњу, тако да настојимо да идемо у корак са временом. За сада успијевамо у томе – истакао је Ђукић.

Према његовим ријечима на располагању имају доставна возила, а достава и монтажа намјештаја урачуната је у саму цијену.

– Купци могу да нам се обрате без обавезе о куповини и ми ћемо у најкраћем року одговорити на позив, измјерити простор, направити скицу, договорити материјале и начин израде. То је основна политика на којој базирамо успјешно пословање – рекао је Ђукић.

Недавно је објављена и интернет презентација фирме. На страници можете пронаћи мноштво нових информација, преко производне понуде па све до корисних садржаја едукативног карактера. Страница је оптимизована за преглед на мобилним телефонима. Купци могу пронаћи мноштво нових информација везаних за прозводну понуду, производе на акцији и остале услуге.

Рођена 3. јула 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. Године 2015. дипломирала на Филозофском факултету на Палама, одсјек Журналистика, те стекла звање дипломирани новинар. Од 2016. године запослена као новинар у "Инфо центру" Соколац.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име