Насипање путева пред зимску сезону: Задовољни мјештани Подроманије (ВИДЕО)

0

У оквиру редовних активности пред предстојећу зимску сезону општина Соколац и предузеће „Романијапутеви“ врше редовну реконструкцију и насипање путева на подручју локалне заједнице. Према ријечима потпредсједника Скупштине општине Соколац, Огњена Војиновића познато је да су на овим просторима зиме хладне и са пуно снијега, па је неопходно извршити санацију путева прије наступајуће зимске сезоне.

– Подроманија се сврстава у ред насељенијих мјесних заједница у општини Соколац. Овом акцијом настојимо да становницима олакшамо предстојећу зиму редовним одржавањем и насипањем локалних путева. Наша општина у складу са својим могућностима настоји да одржава путеве, јер је познато да нема довољну подршку ресорног Министарства, истакао је Војиновић.

Становници Подроманије задовољни су проведеном акцијом, те су радо помогли радницима у обављању посла. Један од њих је и мјештанин Подроманије Драган Глуховић.

– Санирање пута нам пуно значи, обзиром да су временске непогоде у претходном периоду направиле штету. На инсистирање становника наше мјесне заједнице дошло је до реализације ове акције, на чему смо захвални руководству општине Соколац. Похвалио бих и извођаче радова који су одлично обавили свој дио посла. Надам се да ће се у будућности пронаћи средства како би се овај пут асфалтирао, казао је Глуховић.

У протеклом периоду поправке путева су вршене према селима Вражићи, Дикаљи, Подроманија, а наредних дана санација ће се обављати и у осталим мјесним заједницама.

Рођена 3. јула 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. Године 2015. дипломирала на Филозофском факултету на Палама, одсјек Журналистика, те стекла звање дипломирани новинар. Од 2016. године запослена као новинар у "Инфо центру" Соколац.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име