Кандидат СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске Милан Јоловић изразио је увјерење да ће СНСД и коалициони партнери побиједити на октобарским изборима, јер се боре за Републику Српску засновану на Уставу Српске и Дејтонском мировном споразуму уз чврсте везе са Србијом.

Јоловић је синоћ на предизборном скупу на Сокоцу, обраћајући се окупљенима, рекао да ће се као посланик у Народној скупштини Републике Српске залагати за социјално збрињавање борачких категорија, за економски развој и за равномјеран развој Српске.

Он је навео да ће се у скупштинским клупама борити за бољу путну инфраструктуру и повезаност са Србијом брзом цестом Сарајево-Београд која треба да води преко Романије и Сокоца из правца Вишеграда.

Јоловић је истакао да ће се залагати за рационално кориштење природних богатстава Сарајевско-романијске регије, која ће бити основ економског развоја, за отварање нових радних мјеста и за сузбијање корупције у јавном сектору.

Он је додао да ће се трудити да допринесе стварању услова за привредни раст и развој регије, с циљем смањења исељавања становништва.

„У Народној скупштини Републике Српске залагаћу се за нови образовни систем и усклађивање образовних политика за захтјевима тржишта рада, те за социјално праведно друштво које се заснива на принципима поштења, једнакости и поштовања различитости“, навео је Јоловић.

Подршку Јоловићу синоћ су на скупу пружили општински одбори СНСД-а и СРС „Др Војислав Шешељ“ Хан Пијесак.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име