Предизборна кампања је званично почела данас 7. септембра, и трајаће 30 дана, односно до Општих избора, заказаних за 7. октобар.

Поводом почетка предизборне кампање редакција портала „Соколац-срце Романије“ интервјуисала је пар активиста соколачког СДС-а и СНСД-а, који су овом приликом пожељели да остану анонимни.

„Сваки појединац треба да крене од себе, чврсто и јако, достојанствено у борбу против режима, истичући чињенице о нашем предсједнику који је млад, човјек из народа и уз народ и који је спреман да се бори за Републику Српску, у сваком смислу, нарочито за њену економију, наталитет и против исељења наспрам чега владајући режим чини све да дође полако, али сигурно до тоталне пропасти. Грађани то већ све знају, чак и они који су и „ту и тамо“ али до нас је да их увјеримо и охрабримо да буду уз нас до коначне побједе. Само истрајно, срцем и храбро. Свиће!“ – истакла је Д.Р. активисткиња СДС-а.

„Републику Српску уважавају на свим меридијанима свијета. Економија Српске је стабилна и очувана искљуљиво напорима и залагањима Предсједника Додика и Владе Жељке Цвијановић. Под заставом Српске до апсолутне побједе 7.октобра“ – поручио је М.Ц. активиста СНСД-а.

Снажну поруку упутио је А.Б. (СДС).

Ја се бојим да ће „ови“ покушати да купе што се купити може и да ће им то бити најјачи и једини адут код лакомисленог народа. Мислим да треба будити свијест код људи о томе на сваком кораку и отворити им очи! Да им 50 КМ или џак брашна неће трајати четири године.. Свиће!

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име