У организацији „Avon“ тима из Сокоца, јуче је велики број окупљених суграђана имао прилику да учествује у „Avon“ наградној игри и освоји неки од 70 поклона које су дјевојке из тима припремиле у оквиру дружења.

Манифестација под називом „Avon kids day“ обрадовала је најмлађе становнике општине који су вријеме искористили да се друже са аниматорима Мини и Мики.

Лидер „Avon“ тима Сандра Елез која 12 година ради овај посао, изразила је задовољство што се велики број мама и дјеце одазвао дружењу.

– Пошто сам и сама мајка троје дјеце, са дјевојкама из тима дошла сам на идеју да један дан посветимо малишанима, јер између осталог у понуди имамо посебну колекцију производа за дјецу. Ако једна оваква акција измами осмијех стотину малишана онда ово треба бити подстрек за све нас да организујемо што више оваквих и сличних догађаја, рекла нам је Елез, која је тренутно пети лидер поменуте компаније у Босни и Херцеговини.

„Avon“ компанија је међу највећим свјетским и домаћим компанијама у директној продаји козметике и сродних производа.

Рођена 27. априла 1988. године у Сокоцу. Након основне школе и гимнaзије, на Факултету политичких наука у Бањалуци, завршила студије новинарства 2011. године. Магистар новинарства од 2015. године. Запослена у Инфо центру од 2012.године.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име