Данас је у у Сали за Скупштине општине Соколац одржан састанак Актива жена СДС-а ОО Соколац на тему „Час за женски глас“. Сврха овог састанка јесте да се чује мишљење жена симпатизерки и чланица странке о основним проблемима са којима се сусрећу у друштву, као и о њиховим предлозима шта је то што се треба промјенити како би положај жена био бољи.

На почетку скупа, присутним дамама прочитана је емотивна прича „Писмо драгом“ у којој се жена обраћа своме партнеру, са свим проблемима који је муче , од личних, преко друштвених и политичких. Основни циљ ове приче јесте да се пробуди свијест код људи о проблемима са којима се сусреће породица у Републици Српској, као и о важности жене не само у домаћинству, него и у другим друштвеним сферама, а нарочито у политици. У прилогу текст можете да прочитате „Писмо драгом“.

Након читања ове емотивне приче, присутне даме имале су прилику да дају своје мишљење који су основни проблеми са којима се сусрећу у друштву и шта је оно што би требало промјенити да би живот у Републици Српској био бољи како за жене, тако и за све њене становнике. Писма са њиховим питањима, који се односе на горуће проблеме које их муче биће прослијеђена главном штабу СДС-а, која ће према наводима из ове странке бити размотрена и приоритетна за рјешавање.

Рођена у Сарајеву 1987. године. Основно и средње образовање стекла у Сокоцу. Студије новинарства завршила на Филозофском факултету на Палама 2011. године. Новинарску каријеру започела 2012. у ЈП „Инфо Центар“ Соколац у коме задржала до 2014. године. Од јуна 2014. обавља послове самосталног стручног сарадника за односе са јавношћу у кабинету начелника општине Соколац.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име