Млади социјалдемократи Сокоца организовали су данас такмичење за дјецу у надметању за најјаче и најљепше јаје, те обезбиједили побједницима вриједне награде.

Прво мјесто за најјаче јаје и награду бицикл отишло је у руке Миломира Комленовића. Друго мјесто, бон од 100КМ у СТР „Немања“, освојио је Вук Ћирјанић, док је треће мјесто, друштвену игру, добио Душан Дујаковић.

Награда за најљепше јаје, таблет, припало је Вуку Ћирјанићу. Друго мјесто, бон од 100 КМ у СТР „Немања“, освојила је Александра Јакшић, а треће, друштвену игру, Марија Арбиња.

Најмлађем такмичару Лазару Косорићу поклоњена је лопта.

Предсједник МСД Соколац Јован Голијан истиче да је такмичење поклон најмлађим суграђанима, поводом највећег хришчанског празника – Васкрса.

– На такмичење за најјаче јаје, пријавило се тридесет четворо дјеце, док је у надметању за најљепше јаје пријављено осамнаест малишана. Захваљујем свим људима који су помогли у обезбјеђивању награда и надам се да ће овај лијеп догађај прерасти у традицију. Овим путем, честитам свим грађанима Сокоца Васкрс, а посебно малишанима који су нам уљепшали дружење на данашњем такмичењу – додао је Голијан.

Програм су употпунили глумци Позориштанцета „Маслачак“ из Бијељине, који су за све учеснике извели представу „Луцкасти кловнови“.

Рођена 28. августа 1989. године у Зеници. Основну школу и гимназију завршила у Сокоцу. Дипломирала је Новинарство 2013. године на Филозофском факултету Универзитета у Источном Сарајеву. У ЈП "Инфо центар" Соколац запослена од 2015. године. Тренутно обавља функцију главног и одговорног уредника.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име