Павић избјегао сусрет са Бјелицом (ВИДЕО)

1

Озбиљно је пољуљана коалиција ДНС-а и СДС-а у Сокоцу. Лидер ДНС-а Марко Павић, посјетио је соколачки општински одбор, дан након преласка његових одборника у СДС. Свратио је прво у зграду општине, али коалиционог партнера и начелника општине, СДС-овог Милована Бјелицу је заобишао. Недавне догађаје описује као забијање ножа у леђа.

“Оно што ја не могу цијенити када је ова власт у Сокоцу формирана, господин Бјелица је молио мене да ми подржимо формирање власти на Сокоцу, ми смо га подржали, а видите, чим је прву прилику добио, да нам забоде нож у леђа, он је то искористио”, рекао је Марко Павић предсједник ДНС-а.

Нисам прекршио коалицони договор, само покушавам да одржим стабилност општине, али и скупштине, поручује СДС-ов начелник. На мјесто бившег СДС-овца, а сада ДНС-овца доћи ће бивша ДНС-ова, а сада СДС-ова Бојана Марковић која је јуче потписала приступницу.

“Враћамо првог предсједника из овог сазива СО Соколац, госпођу Марковић, а све остало што смо договарили остаје и ја сам понудио господину Ерићу да замјеник начелника поднесе оставку и да он преузме улогу замјеника начелника, и да нађемо заједнички адекватно мјесто за замјеника, он је то одбио и рекао да мене то не интересује”, истакао је Милован Бјелица, начелник општине Соколац.

Занимљиво је да коалиција није прекинута, али да се на свечаном отварању нових просторија ДНС-а нико од СДС-оваца није појавио. У очи ће се морати погледати у петак, за када је заказана сједница соколачког парламента, на којој би требало да се озваниче смјене у руководству.

1 КОМЕНТАР

  1. Откачите и бившег и садашњег предсједника Скупштине, нема ту чојства ни у једном случају, а ни неког интелектуалног квалитета. Коштаће вас ти превртљивци на крају! Ко једном изневјери опет ће.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име