„Дјечији кутак“ у Сокоцу ради већ двије године. Успјешно увесељавају најмлађе становнике нашег града и труде се да им уљепшају слободно вријеме, те да им пренесу квалитетно стицање нових знања и вјештина.

Кутак успјешно ради захваљујући ентузијазму аниматора, који несебично пружају пажњу сваком дјетету. У сусрет предстојећим празницима, уз помоћ локалне заједнице и других донатора, прикупили су средства како би и ове године својим полазницима обезбиједили новогодишње поклоне.

Тања Ујић, једна од волонтера и аниматора у „Дјечијем кутку“ изразила је захвалност начелнику општине Соколац, Миловану Бјелици, који је осигурао рад кутка за најмлађе, те им бесплатно уступио просторије у Новој спортској дворани.

– Захваљујући помоћи донатора осигурали смо рад кутка у наредном периоду. Сакупили смо средства како би дјеци која су посјећивала кутак обезбиједили пакетиће и уљепшали им празнике. Захвалност дугујемо начелнику Миловану Бјелици, предузећу „Српске шуме“, „Романија путевима“, д.о.о.“ Јан-комерц“, д.о.о. „Оногошт“ , Шумском газдинству „Романија“ Соколац, Заводу за форензичку психијатрију,те чланови Општинског одбора младих СНСД-а Соколац, рекла је Ујић.

Поред Тање, свој допринос у раду са дјецом дају и аниматори Драгана Врбарац и Горица Ђурковић.

Рођена 3. јула 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. Године 2015. дипломирала на Филозофском факултету на Палама, одсјек Журналистика, те стекла звање дипломирани новинар. Од 2016. године запослена као новинар у "Инфо центру" Соколац.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име