Романија: Жена годинама живи у бункеру (ВИДЕО)

2

Нада Копривица годинама живи у бункеру некадашње ЈНА на Романији. Они који је и виде кажу да мало с ким жели да комуницира.

И новинари су је звали и чекали испред бункера, али узалуд. Истину праву, зашто је Нада Копривица одлучила се на овакав живот у бункер, ипак ће остати на нагађањима.

А, они који и виде Наду, с времена на вријеме, причају да се посвађала са родитељима, јер јој нису дали да у кућу унесе пса, па је сад са њим и његовим младунчадима у војном бункеру.

Други кажу да то нема везе, да је жена самотњак који воли природу, а не цивилизацију, пише АТВ.

“Виђам је често, она ту борави, пет-шест година, живи у овом бункер од ЈНА, ту станује, како се храни, шта ради, ја стварно не знам, видим је често бере шумске јагоде, то је то. – Је ли комуникативна? – Па, онако, шта ја знам, више је асоцијативна, кад примјети људе, она се склони, бјежи у шуму и тако”, рекао је шумар Бојан Абазовић.

“Сваки дан пролазим туда и виђамо се, добар дан, добар дан и ништа друго. Кажу да има мужа и ћерку и да је она факултетски образована, е сад шта је било, како је било и што је ту дошла да живи сама, не знам”, рекао је Ристо Ваљаревић.

Радомир Антонић могао би да се назове њеним првим комшијом. Каже да је мирољубива и да се на њу већ навикао. И даље га чуди да је одлучила да живи у земљи.

“Чудно јесте, чудно, али нико ту не обраћа пажњу пуно, она је стално ту. – Је ли долазила код вас, тражила нешто?- Долазила је прије годину И по, двије, носила воде, сад у задње вријеме не долази, не носи”, рекао је Радомир Антонић.

Причају Романијци да је виђају са кесама хране. Нагађају да има и неку пензијицу. Баш то их и чуди да и поред примања живи у бункер и то на дебелим романијским минусима.

2 КОМЕНТАРА

  1. Čovjek fino kaže ASOCIJALNA (nedruštvena), vi napišete ASOCIJATIVNA (sjedinjujuća, nadovezujuća). Sramota da je šumar deset puta pismeniji od nazovi novinara.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име