На Сокоцу је синоћ одржан хуманитарни концерт за помоћ Сњежани Башевић, којој је неопходно 100.000 КМ за трансплантацију бубрега у Француској.

Сњежана је захвалила свима који су донирали новац и позвала све добре људе да помогну, јер јој је помоћ неопходна.

– Са вечерашњим концертом сакупили смо трећину потребних средстава. Наредних дана ћемо прикупити новац из кутија у које су грађани остављали новац. Послије тога настављам са акцијом прикупљања новца. Обратићу се привредницима и предузећима. И даље новчана средства ће се моћи уплаћивати на жиро рачун. Надам се да ћу ускоро скупити половину потребног износа како бих била уврштена на листу чакања за трансплатацију, поручила је Башевић.

Учешће у хуманитарном концерту узели су Бобан Вишњић, Зока бенд, Гига и Тода, Младен Шиљак, Његош Рађеновић, Синиша Марковић, Маринко Милинковић, те КУД “Романијска луча” , Пјевачко друштво “Завичај” и Плесни клуб “Ника”.

Музичар Синиша Марковић из Вишеграда рекао је да су они увијек расположени да се одазову оваквим акцијама како би дали свој мали допринос за нечије оздрављење.

– Сви смо се сложили, како би организовали овај концерт и помогли Сњежани. То је наш мали допринос како би што прије сакупила потребни новац. Трудимо се сваки пут да се одазовемо оваквим акцијама. Наше мало неком значи много. Ти људи немају други излаз ако им сви заједно не помогнемо, истакао је Марковић.

До сада је за Сњежанино лијечење прикупљено 36 300 КМ. На синоћњем концерту сакупљено је 1596 КМ. Из кабинета српског члана Предсједништва Младена Иванића уплаћено је 2000 КМ.

Сњежана Башевић нема блиских сродника који би били донори за трансплантацију бубрега у Републици Српској или Србији, те због тога једини спас доктори виде у операцији у Француској.

Средства за помоћ Сњежани Башевић заинтересовани могу и даље уплаћивати на жиро рачун 562-012-81117364-57 или на жиро рачун Удружења „Подршка“ 5620128064449248, у НЛБ Развојној банци.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име