У току протекла 24 часа на подручју Центра пријављена су два кривична дјела, нису регистрована нарушавања јавног реда и мира, а догодило се пет саобраћајних незгода.

Током реализације акције „Шума 2017“, полицијски службеници Полицијске станице Соколац у сарадњи са радницима Шумског газдинсттва „Романија“ Соколац, 25.03.2017. године, у мјесту Млетине, општина Соколац, испред објекта за примарну прераду дрвета власништво М.Д., пронашли су седам комада трупаца смрче без шумског жига. Због постојања основа сумње да су наведени трупци отуђени са лагера у мјесту Каљина, привремено су одузети и предати радницима наведеног шумског газдинства. У току је рад на комлетирању и документовању предмета.

Полицијски службеници Полицијске станице Источно Ново Сарајево, Окружном тужилаштву Источно Сарајево поднијели су извјештај против Д.Л., због постојања основа сумње да је почиио кривична дјела „Лака тјелесна повреда“, „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“ и „Изазивање опште опасности“, те против С.К., због основа сумње да је починио кривично дјело „Угрожавање сигурности“.

Полицијски службеници Станице јавне безбједности Фоча, Окружном тужилаштву Требиње поднијели су извјештај против П.М., због постојања основа сумње да је починио кривично дјело „Проневјера“ (продужено кривично дјело).

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име