Соња Марковић има 17 година и долази из Соколца. Стручном жирију ”Пинкових звезда” представила се песмом ”Ријеком без имена” коју у оригиналу изводи Марија Шестић.

– Ми смо већ у великом проблему када су ове четири даме у питању. Продукцио, нисте требали ово да нам урадите. Огроман проблем. Ако би могла ни једна да не испадне, било би одлично. Соња, ово је било прелепо. Била си чиста да је то фасцинантно – објаснила је Драгана.

– Ти си мени и у прошлом кругу била божанствена. Ти то тако ноншалантно певаш, али уствари песма је толико тешка. Ниси ти у проблему, срећно – рекла је Зорица.

– Предивна песма, ја сам се све време јежила од твог гласа и твојиј трилера. Када си изашла чинило ми се да си се уплашила, а ти уби. Немам речи – додала је Дара Бубамара.

– Соња, седамнаест година имаш? Како ћеш тек певати са 25, 30? Греота је. Овако добре певачице… Штета је да неког из ове групе не пустити у следећи круг. Познавајући Милицу, ја не знам како ће ово бити – Шаулић је био у проблему.

– Ти живиш те емоције и ти си то отпевала. Немој да размишљаш математички док певаш, само то ради срцем и не можеш да погрешиш – рекла је Маја.

Након што су чланови жирија гласали једногласно, у четврти круг такмичења директно даље прошле су Милица Јокић и Соња Марковић. Још једном су певале Каја Мијатовић и Тања Аврамовић. Жири ”Пинкових звезда” одлучио је да у четврти круг иде Тања, док је за Кају такмичење завршено.

4 КОМЕНТАРА

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име